ons verhaal

In 2015 was ik zwanger van mijn eerste kindje. Samen met mijn man oriënteerden we ons in de wondere wereld van zwangerschap en babyspullen.
Wat was er veel keus en veel dat onnodig werd aangeraden als onmisbaar voor je baby. Mijn gevoel zei dat mijn lijf, onze liefde, omhullende kleertjes het enige was wat ons kindje de eerste tijd nodig had. 

Er kwam bewustwording. Bewustwording over de natuur, het milieu, de gezondheid van ons kind. 
We besloten bij een consulente langs te gaan die ons alles kon vertellen over wasbare luiers.
In augustus van dat jaar werd onze dochter Nova geboren. Een nieuw begin voor ons als ouders, maar vooral voor mij als mens. 

Ik was zo tevreden over het gebruik van de luiers dat ik dit aan iedereen wilde vertellen. Ik werd benaderd door Kaatje Katoen met de vraag consulente te worden. Dit ben ik met veel plezier gaan doen. Maar af en toe een consult thuis en eens per jaar een leuke beurs in Zeeland met een groter bereik gaf mij geen voldoening.

In februari 2017 werd onze zoon Ferre geboren. Hij werd na 35 onstuimige zwangerschapsweken gezond maar klein geboren. Ook bij hem was ik dolblij met de vouwluiers en mini overbroekjes. Het gevoel dit te willen delen groeide alsmaar meer.

In juli 2017 startte ik met behulp van Kaatje Katoen in een conceptstore in Middelburg. Ik vulde planken met wasbare luiers zodat iedereen kon zien hoe fantastisch ze zijn!
Ik wist dat dit mijn doel was. Mijn doel voor nu was om zaadjes te planten, bewustwording te creëren over alle mooie, duurzame producten die wij in huis hebben voor onze kinderen.
Ik besloot om een eigen winkel te starten met al dat moois. 
Houten speelgoed, natuurlijke verzorgingsproducten, boeken, spellen, knutselspullen, wollen kleding en nog veel meer! Toen mijn moeder zich aanbood dit samen met mij te willen doen ging het snel. In november 2017 opende Bib’s een eigen winkel in Middelburg.
 
Na een vliegende start opende we in het voorjaar van 2022 een grotere winkel in Zoutelande met nog meer producten. 

Omdat we Middelburg en zijn gezelligheid toch wel misten, besloten we februari 2023 een tweede winkel te openen in hartje Middelburg!

© 2019 - 2024 bibsmiddelburg | sitemap | rss