Klippan dekens en plaids maken van je huis een comfortabel en gezellig thuis. Een wollen deken op de bank of in bed geeft een heerlijk geborgen gevoel en behaaglijke warmte. 

Klippan heeft een uitgebreid assortiment aan ecologische wollen dekens in de mooiste kleuren en prints. Daarnaast staat Klippan bekend om de prachtige dekens van biologisch katoen. 

Met een Klippandeken kunnen kinderen warm en comfortabel slapen. Jonge kinderen slapen veel, een goede deken is daarom heel belangrijk. Klippan kinderdekens zijn warm, zacht, comfortabel en enorm decoratief. Alle kinderdekens zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals organic cotton en eco wol. 

Dierenwelzijn staat bij Klippan hoog in het vaandel. Alle wol komt uit New Zeeland en is terug te hereleiden naar de individuele "farms" waar de dieren zijn opgegroeid. Er worden geen chemische stoffen gebruikt in de gewassen of in het voedsel dat de schapen eten en er wordt geen antibioticum gebruikt tijdens het fok proces. Kortom; goed voor aarde, dier en mens.

 

Sorteer op
© 2019 - 2023 bibsmiddelburg | sitemap | rss