Aniwood houten puzzel beer medium

Artikelnummer: JCAW2313AW
Vorige Artikel 9 van 9
€ 39,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Voor kinderen, jongeren en volwassenen vanaf 8 jaar, beginnend of ervaren puzzelaar. Je kunt de puzzel op verschillende manieren in elkaar te zetten.
Want alle puzzels van Aniwood kunnen worden gelegd op het gestanste profiel van de houten deksel, op een gedrukte afbeelding of zonder achtergrond voor de meer gevorderde puzzelaar.
Is je vormenpuzzel klaar? Maak er een prachtige decoratie van met behulp van de meegeleverde plakfolie in silhouet of plaats hem in de meegeleverde standaard.
Elk van de stukjes van deze Aniwood puzzel zijn uniek met daarbij speciale stukjes in de vorm van objecten en dieren die verband houden met het thema van de puzzel. Ontdek ze en blijf je ogen uitkijken!

- Maar liefst 5 mm dikke massief multiplex gesneden puzzelstukjes wat hoge kwaliteit garandeert..
- Met prachtige gedetailleerde figuren en dieren verstopt tussen de stukken.
- Inclusief houten kistje met een gestanst deksel met de vorm en afbeelding van de puzzel, waardoor het voor de kinderen of beginners veel gemakkelijker is om te leggen. Deze deksel dient ook als display standaard om de puzzel neer te zetten.
- Inclusief standaard om het deksel op te plaatsen zodat je de details kunnen bekijken terwijl je puzzel.
- Met bijgeleverde sticker die op de achterkant van de puzzel kan worden geplakt, zodat je hem als kunstwerk kunt plaatsen.
- De puzzelstukjes worden geleverd in een mooie naturel jute bewaarzak in de houten kist.

Formaat box waar de puzzel in past: 22,2 x 31,6 cm
150 stukjes

© 2019 - 2021 bibsmiddelburg | sitemap | rss